Υπηρεσίες για Πισίνα & Υδρομασάζ

Η ομάδα των εξαιρετικά καταρτισμένων τεχνικών μας κάνει εκαντοντάδες επισκέψεις σε πισίνες και άλλα υδάτινα στοιχεία κάθε χρόνο. Η εταιρεία μας είναι η ασφαλής, αξιόπιστη, επαγγελματική και εύκολη επιλογή για όλες τις ανάγκες σας σε όλους τους τομείς που αφορούν την πισίνα, είτε πρόκειται για νέα κατασκευή πισίνας, επισκευή ή ανακαίνιση/αναβάθμιση.

A swimming pool can provide the perfect backyard getaway for you and your family
We can provide all of your commercial pool, spa, and fountain repair, renovation, and service needs
We can help you design and build a pool that meets your unique specifications

Συντήρηση Πισίνας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Θα βρείτε πολύ φιλικό και έμπειρο το προσωπικό του γραφείου μας, έτοιμο και εκπαιδευμένο για να σας βοηθήσει ώστε να πάρετε απαντήσεις σε πολλές από τις απορίες σας, που κυμαίνονται από θέματα χημείας νερού, συντήρησης ή απλής εξυπηρέτησης.
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ
Ο έλεγχος που διενεργούμε είναι μια οπτική και μερικές φορές τεχνική επιθεώρηση της πισίνας και του εξοπλισμού. Μια μέση επιθεώρηση διαρκεί περίπου μία ώρα, μερικές φορές λιγότερο, συχνά λίγο περισσότερο.
ΕΚΚΕΝΩΣΗ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Ως έμπειρη εταιρία πισίνας, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά, να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο διακοπής και να σιγουρευτούμε ότι όταν είστε έτοιμοι για χρήση, η πισίνα σας θα παρέχει φρέσκο & ασφαλές νερό που είναι έτοιμο για περισσότερα χρόνια απόλαυσης στο χώρο σας.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΡΟΥ
Θα πάρουμε δείγμα νερού και μόλις το εργαστήριο ολοκληρώσει τους ελέγχους, θα λάβετε μια αναφορά. Θα περιέχει έναν κατάλογο των ουσιών που ελέγχθηκαν, τις συγκεντρώσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις, θα επισημάνει τυχόν προβλήματα.

Προτεινόμενες υπηρεσίες